Het opbouwen is begonnen..

Het leuke werk is nu echt begonnen! We hebben de voorbrug definitief vast gezet met de gepoedercoate bumper en spatbord steunen (dopsleutel 41). We hebben ook enkele onderdelen geschilderd/gespoten zoals het motorblok en het luchtfilterhuis, ziet er allemaal erg mooi uit! Komende week takelen we het blok weer in de auto. Verder hebben we de onderdelen voor de ophanging uitgezocht en schoongemaakt zodat deze ook weer gemonteerd kunnen worden.

Het ritje ’s middags in de traction van pa liep helaas wat minder goed af, de aandrijf as brak… Maar gelukkig wel op de oprit..
Deze zullen we dus binnenkort tussendoor even aanpakken.

Voorbrug is weer gemonteerd

Afgelopen zaterdag hebben we de gereviseerde voorbrug weer gemonteerd. Dit ging heel soepel, wel opletten dat de torsie staven op de juiste plek gemonteerd word (2 strepen aan de linkerkant). Verder hebben we nog de motor voor de 2de keer in de menie gezet en andere onderdelen opnieuw een kleurtje gegeven.

20131021-113250.jpg

20131021-113313.jpg

Banden gemonteerd

Afgelopen weekend hebben we de voorbrug weg gebracht voor revisie. Het uitpersen van de spie baan asjes ging gemakkelijk maar moesten uiteindelijk toch vervangen worden. Volgende week krijgen we de voorbrug weer terug en kan hij gemonteerd worden
Gisteravond zijn de eerste banden gemonteerd op de velgen en het resultaat mag er zijn! Ik moet alleen nog even achter het uitbalanceren gaan van de velg want dat lukte niet met dit type velg…

20131011-084316.jpg